TR MLH 3pt

Tijn is ook kwetsbaar en zal altijd zorg nodig hebben. Daardoor is hij afhankelijk van de betrouwbaarheid van anderen. Als ouders kunnen we ons slecht een voorstelling maken van hoe wij de zorg voor hem, op wat voor plek dan ook, op een gegeven moment volledig uit handen kunnen geven. Een onzeker gevoel geeft dit vooruitzicht. Vandaaruit zijn we naar alternatieven gaan zoeken.
Onze interesse werd gewekt door het Mooi Leven Huis Zwolle. Een concept dat ons aanspreekt vanwege de betrokkenheid van ouders. Deze eigen verantwoordelijkheid voor de toekomst van ons kind biedt dat vertrouwen dat we zochten.

Kleinschalig en prikkelarm zullen voor Tijn belangrijke voorwaarden zijn voor prettig wonen. Als Tijn zich binnen deze omstandigheden veilig en vertrouwd voelt, heeft hij het magische vermogen om hemzelf en iedereen om zich heen blij te maken.
Het Mooi Leven Huis Zwolle is dan ook voor ons een positieve manier van kijken naar de toekomst. Niet afhankelijk van aanbod, maar samen bouwen aan een plek die we onze kinderen zo enorm gunnen; vol geluk, veiligheid en vertrouwen.